Tip: Wintertijd..Slaap er nog een nachtje over

Tip: Wintertijd..Slaap er nog een nachtje over

Tip: Wintertijd..Slaap er nog een nachtje over

Leestijd: 2 minuten

Zomer/Wintertijd, ieder jaar een doorn in ieders oog

Afgelopen weekend was het weer zover, de klok ging weer een uurtje achteruit. Iets wat vele mensen en hun biologische klok jaar in jaar uit maar niet goed kunnen verteren.

Wanneer de biologische klok niet gelijk loopt met de externe klok, kan dat leiden tot slaaptekort en hiermee ontstaat er een verhoogd risico op ongevallen of ontregeling van chronische ziekten.

Even werd er gespeculeerd over afschaffing van de wintertijd maar helaas is die kogel nog niet door de kerk gegaan. Fingers crossed voor volgend jaar dan maar!

Gezien we er dit jaar niks meer aan kunnen doen gaan we proberen er het beste van te maken met een aantal feel good tips qua outfits.
Wist u dat de kleding die u s’ochtends uitkiest meestal een directe weerspiegeling van uw gemoedstoestand is? zelfs zonder enig bewustzijn hiervan? Door vermoeidheid of u zit wat minder in uw vel, is de neiging vaak groot een lekker zittende trui aan te trekken en uw hoofd in een dikke sjaal te wikkelen.
Gelukkig kunt u dit ook op een modebewuste manier doen. Een absolute win-win situatie, u voelt zich comfortabel en automatisch een lekkerder gevoel doordat u niet ‘zomaar’ iets uit de kast hebt getrokken. Ieder mens voelt zich beter als er wat meer effort in de looks en outfit zit.

Qua kleding denk weer aan de grofgebreide trui op een rokje, of enkel een oversized trui (uiteraard met een acceptabele lengte ;))mix daar een lekker warme dikke panty bij die comfortabel zit, boots eronder en u bent klaar om de wereld te trotseren. Denk ook aan fluweel/rib fluweel, een flaired broek in dit fijne materiaal heeft een chique uitstraling maar zit als een joggingbroek!

Probeer er wat van te maken ook al zit u even niet lekker in uw vel. Zoals hierboven beschreven weerspiegelt uw uitstraling hoe u zich voelt en geloof ons dat u zich niet beter zult gaan voelen door ‘gemakskleding’ te gaan dragen in de donkerdere dagen.Juist dan een beetje meer effort aan uw uitstraling besteden doet wonderen, ECHT!
Call Now Button