Tip: water-winterproof én hip; het kan allebei!

Tip: water-winterproof én hip; het kan allebei!

Tip: water-winterproof én hip; het kan allebei!

Leestijd: 2 minuten

Praktisch in stijl

Praktische waterproof (snow)boots zijn vooral ontworpen voor de mens die de natuur intrekt en ruwe paden en gebergten bezoekt. Zonde dus dat je er niet hip bij kunt lopen als je een beetje lief voor je lijf bent. Een paar Uggs of winterboots om die pootjes lekker warm te houden zijn niet echt meer van deze tijd, ach alles voor een beetje warmte denk je dan.
Maar soms wil je allebei, warme voetjes én een beetje hip erbij lopen. Geen zorgen want dat kan dus tegenwoordig!
Er zijn genoeg leuke laarsjes die bestand zijn tegen barre temperaturen en sneeuw zonder dat je ze verpest en bevroren tenen krijgt.

De merken zoals DKNY, Nordstrom, dr. Martens en Uggs komen met leuke variaties op de waterproof en gevoerde snowboots. Van over-the-knee laarzen tot een degelijk zwart laarsje. De perfecte snowboots in disguise!

Winter-proof in stijl

Denk niet dat je in de winter alleen maar broeken kunt dragen ‘’want die kunnen we zo lekker in de laars stoppen”, denk aan een veterlaarsje met een mooi cashmere sokje en een zijden rok-jurk met een dikke wollen trui erop. Het kan je toch dat gevoel van naar-buiten-toe geven maar dan in een luxer ‘’jasje’’. Zorg dat je er niet te slordig uit gaat zien dus stop bijvoorbeeld een stukje van de trui in de rok.
Ook je jurken obsessie hoeft niet te stoppen zodra er een vlokje sneeuw valt want ook deze zijn in vele winter-proof varianten te vinden. Dat korte jurkje kan nu dus best met de gevoerde over-the-knee laarzen en misschien zelfs een thermo panty-maillot! De oversized truien die letterlijk als een deken om je heen zitten zijn helemaal favo in deze tijden.

Een pak? Geen probleem, een wollen pak gepaard met een laars(je). Zo geeft bijvoorbeeld een stoere veterboot een stoere edgy look. Zelfs dit valt te dragen met een rubber laarsje en (wederom) een leuk sokje. Vervang het formele blousje door een losser shirt of t-shirt zodat de look wat beter combineert bij elkaar.

Laagje voor laagje

Het klinkt allemaal als een hoop werk ipv wat ’s ochtends even snel van de stoel wordt geplukt, maar de uitwerking ervan is verrassend leuk!
In de winter mogen veel lagen, veel gecombineerde stoffen want in the end denkt menig mens: Als je het maar warm hebt toch? Stap eens uit dat behaaglijke winterpak en maak er iets flitsends van (Vanaf nu noemen we dit Winters Flitsend ;).. spreek dat maar eens 10 keer achter elkaar uit)
De winter mag wel een positieve boost hebben voor al die donkere dagen, ga je er dus ook niet naar kleden!

Maak er wat van!
Call Now Button