Tip: Pré kerstborrels en etentjes: op Corporate Chique?

Tip: Pré kerstborrels en etentjes: op Corporate Chique?

Tip: Pré kerstborrels en etentjes: op Corporate Chique?

Leestijd: 2 minuten

De decembermaand is volgepropt met pre kerstborrels, etentjes en veel gezelligheid én daar horen cadeaus, flessen wijn en nieuwe outfits bij toch?
Er gaat altijd een hoop geld uit in de maand december en omdat iedereen in de holly jolly kerst spirit is geven we het ook maar al te graag uit aan de ander en.. aan onszelf! Want het is tenslotte kerst.

Er met kerst tip top uitzien is in de meeste gezinnen een pre, u gaat tenslotte op bezoek of ontvangt bezoek. Dit gaat gepaard met uitgebreide diners, lunches en gourmetpannen die door de lucht vliegen, alles staat in het teken van de ultieme kerstgedachte: samenzijn.

Maar dan..wat trekt u aan? Iedereen wil tenslotte graag een beetje extra glinsteren tijdens de feestdagen!

Even een kleine fashion updates voor de dames: Deze winter is de panty helemaal terug en dan niet de ‘’saaie’’ zwarte panty, maar de panty met figuren en patronen, glitters of zelfs applicaties. Versier die benen! We hebben hier nog nooit een panty met een bedrijfslogo laten fabriceren, maar wie weet 😉 (denk bij een bedrijfslogo ook aan een leuk detail of vorm die er in een logo kan zitten en niet enkel aan de naam..just a tip).

Het voordeel als u in het bezit bent van veel zakelijke kledingstukken, is dat het al een nettere uitstraling heeft en laat dat nou net de meest voorkomende dresscode van kerst zijn! Natuurlijk gaat u niet in een mantelpakje, enkel een pantalon met chique blouse of een kostuum lopen zoals u normaal gesproken naar kantoor zal gaan want met kerst mag er tenslotte niet aan werk worden gedacht!! Denk aan gouden combinaties met deze kledingstukken: extra grote sieraden, een gave clutch en een mooie hak. Voor de heren onder ons voldoet een leuke vlinderdas in fluweel of misschien zelfs met uw logo, schoenen in een andere kleur dan anders of bretels bijvoorbeeld.

Wij bij ShirlZ staan natuurlijk voor corporate fashion dus we vinden als u een eigen bedrijf heeft, het zeker niet misstaat uw logo met trots te dragen tijdens de feestdagen. Het hoeft niet altijd opzichtig te zijn maar kan bij ons bijvoorbeeld ook verwerkt worden in uw colbert of jasje.

Kom gerust eens bij ons langs om te zien hoe we dit op een classy manier verwerken in een maatpak of damesoutfit.

Dit zal vast niet de laatste kerst-tip zijn dus blijf ons volgen!
Call Now Button