Tip: Nieuw jaar, nieuwe voornemens?

Tip: Nieuw jaar, nieuwe voornemens?

Tip: Nieuw jaar, nieuwe voornemens?

Leestijd: 2 minuten

Voornemens

We hadden het er vorige week op Instagram al een beetje over: Goede voornemens.. een welbekend fenomeen na 1 januari. Maar..hoelang houdt u het vol of welke zijn misschien zelfs al voldaan?

In de bubbel zitten

na in de feestmaand veel bubbels en hapjes gezien te hebben waren we er allemaal wel even klaar mee. Zie daar; de goede voornemens. In werkelijkheid worden deze meestal niet lang volgehouden (Petje af voor de doorzetters!) want na een paar weekjes zijn we weer bijgetrokken. De overige kilo’s zijn er alweer af, de zin in een borreltje of hapje in het weekend komt langzaam terug en de normale gang van zaken en ritme zijn er weer.
Door deze ‘’goede voornemens’’ zetten we onszelf in een bepaalde positie die soms een teleurstelling wordt omdat u niet doet of er gebeurt niet wat u hoopte dat zou gebeuren. Zou u niet het hele jaar de zogenoemde voornemens moeten hebben? Het jaar is net gestart dus nog zo’n dikke 348 dagen die voor u liggen om te relativeren en rustig te bekijken wat nu echt belangrijk is in dit nieuwe jaar.

Onze tip

Wij hebben alvast één tip om het nieuwe jaar mee te starten en deze is binnen een paar uurtjes haalbaar dus no stress! Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd ..ruim uw kast(en) eens op.

Een van de populairste voornemens is om meer aan het goede doel te geven dus zoek uw kleding uit en alles wat nog netjes eruit ziet maar u niet meer wilt dragen kunnen in een speciale zak en zo bij diverse punten afgegeven of gedeponeerd worden. H&M heeft zelfs een kledingbak in de winkel staan. Zo heeft u én een opgeruimde kast (en hoofd)en bijgedragen aan een mooi initiatief.

Een opgeruimde kast biedt ook een mooi perspectief wat u nu allemaal in de kast heeft hangen. Misschien dat ene truitje wat achter in de kast verstopt lag en wat toch wel weer leuk is om te dragen. Items die u toch wel mist of toe aan vervanging zijn. De items waar u over twijfelt om weg te doen lekker nog even bewaren, leg of hang ze apart en als u ze over een half jaar toch nog steeds niet gedragen heeft mogen ze weg.

Stuur ons de volgende blog suggestie!

Heeft u suggesties waar de volgende tip over mag gaan of heeft u een vraag aan ons? Stuur ons gerust een mailtje!
Call Now Button