Tip: De kerstborrel-direct-na-het-werk-retouch tip

Tip: De kerstborrel-direct-na-het-werk-retouch tip

Tip: De kerstborrel-direct-na-het-werk-retouch tip

Leestijd: 2 minuten

Veel kerstborrels vinden direct na werktijd plaats en vaak ook doordeweeks dus er is maar weinig tijd om nog even naar huis te gaan om u helemaal knap te maken. Dan zit er niets anders op om de wc’s op kantoor of uw bureau tot make up tafel om te toveren.

Wat zou u mee naar kantoor nemen om die ‘saaie’ werk outfit helemaal Xmas-proof te maken?

Waarschijnlijk trekt u ’s ochtends iets aan wat u wilt of kunt combineren met de feestelijkheden van de dag/avond dus daar moet vantevoren goed over nagedacht worden.

In het party seizoen staat ieder jaar de glitter toch weer in het middelpunt. Dat is natuurlijk niet heel gek doordat kerst ook wel lekker kitscherig kan zijn. Gelukkig beginnen we de kitscherigheid steeds meer te waarderen en is er weer steeds meer mogelijk. Dit jaar staat de soft glitter in de spotlight en dit houdt in dat er een subtiele glitter in de stof is verwerkt. Wel zo fijn omdat u daardoor het item vaker door het jaar heen kunt dragen en kunt combineren met zachtere en meer casual materialen. Wij vinden de soft glitter de ultieme uitkomst tussen de party look en casual look!

Zoals de soft glitter is alles wat schittert en glanst momenteel hip en trendy.
Heeft u een pantalon met chiquere blouse aan, denk dan aan de lurex sokjes die momenteel veel gespot worden. Als u een enkelmodel broek draagt, is het een leuke en subtiele touch die onder uw broek uit piept.
Zoals we al eerder vertelden, is deze winter de panty ook helemaal terug en dan niet de ‘’saaie’’ zwarte panty, maar de panty met figuren en patronen en glitters. Wie weet een leuke tip voor uw baas voor de kerst volgens jaar: panty’s met bedrijfslogo in glitter ;)?
ook de chiquere stoffen met zachtere materialen zijn een goede combi. De plissé rok is een uitkomst bij dit soort gelegenheden met daarop bijvoorbeeld een mooie katoenen coltrui. De plissé rok komt in veel kleuren en materialen waarvan niet alles naar kantoor te dragen is, maar u zou dus wel uw rok van overdag kunnen verruilen met deze. Let wel: de Plissé rok is niet voor ieder figuur weggelegd (helaas!). Bij een wat vollere taille en heupen kan deze juist verbreden en u dus voller laten ogen.

Make up is essentieel om even bij te werken na een lange dag werken. Heeft u wel eens gedacht aan een glanzende of fellere oogschaduw? een beetje kleur op de lippen? Dit zijn dé tools om u al een andere look te geven van dag naar avond.

Natuurlijk niet alleen met de feestdagen maar ook gedurende het jaar kunnen er werkborrels plaatsvinden waar u direct na het werk heen moet.
De essentials hiervoor zijn:
een nieuwe panty (mocht u die dag een panty dragen) sowieso altijd handig een extra paar bij u te hebben.
make up voor de retouch na het werk
een wat fellere kleur lippenstift
eventueel andere sieraden. S’avonds mogen de sieraden wel wat aanweziger zijn (als u daar van houdt natuurlijk)
klein busje haarlak en borstel

Borrel ze!
Call Now Button