Tip: Business dresscode – dress to impress

Tip: Business dresscode – dress to impress

Tip: Business dresscode – dress to impress

Leestijd: 2 minuten

Hoe ziet u de Business dresscode als individu?

Of we het nu leuk vinden of niet, hoe we eruit zien en hoe we ons kleden heeft invloed op hoe andere mensen ons zien. Daarom is het in het bedrijfsleven zo belangrijk om de juiste uitstraling door middel van kleding te kunnen overdragen.

Als er wordt gedacht aan de Business dresscode, dus formeel en zakelijk, wordt er toch vaak aan zwart en (donker)blauw gedacht als d’e enige gepaste kleuren (waarin zwart natuurlijk eigenlijk geen kleur is).
Er past een veel wijder kleurenpalet bij deze dresscode alleen durven mensen dit vaak niet en gaan dus voor de veilige opties, zijn ze weer ;): zwart en (donker)blauw.

Voor de mannen voldoet een kostuum, nette pantalon met colbert en/of overhemd al.
Voor de mannen onder ons: leuk uw pak op dmv een stropdas met een kleurtje of patroon erin verwerkt. Het is net even wat anders en daar frist dat af en toe wat saai ogende pak helemaal van op.

Voor de dames zijn er wat meer mogelijkheden (en dan vraagt uw man zich af waarom vrouwen altijd zoveel kleren moeten kopen? Gewoonweg omdat vrouwen veel meer opties hebben om de outfit wat spannender te maken!)

U kunt al een heel eind uit de voeten met de basics dien iedere kast thuis horen: nette blazer, LBD, zwarte pantalon, (witte) blouse maar er is een aanvulling voor de onmisbare business-basis stukken:
-De palazzo broek of pantalon: het is een wijder model die hoog aansluit en wat wijder uitloopt. Elegant met een mooie witte top of blouse erop. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar die prima naar kantoor kunnen. Maak uzelf los van het grijze-muizen vooroordeel wat er hangt op kantoren!
-De 3/4 rok: Deze zijn er in alle modellen en materialen te vinden tegenwoordig. De A-lijn, kokerrok, suède, leer. Genoeg keuzes en voor iedere vrouw is er wel 1 model dat bij haar past
-Pak met print en/of kleur: zo kan de broek en blazer ook weer los gecombineerd worden, win-win!
schoenen: pumps en leuke laarsjes die goed onder een pantalon als rok gedragen kunnen worden.
-goede accessoires: mooie zwarte tas, kleinere sieraden en eventueel een sjaal(tje)

Maak er een feestje van!

En natuurlijk voor de uitstraling van uw gehele bedrijf kunt u bij ons terecht! Kom eens langs of maak een afspraak via
Call Now Button