Terugblik: Fenexpo 2017 – beurs voor in de boeken

Terugblik: Fenexpo 2017 – beurs voor in de boeken

Terugblik: Fenexpo 2017 – beurs voor in de boeken

Leestijd: 2 minuten

Afgelopen april stond voor ShirlZ onder andere in het teken van Fenexpo 2017 en wat hebben we genoten!

Elke beurs begin je met bepaalde verwachtingen en stiekem hoop je natuurlijk dat de beurs je wat brengt: leuke nieuwe contacten, serieuze commerciële kansen en vooral ook de ruimte om te laten zien wat je als bedrijf te bieden hebt. And we did all that!

 

Interessante contacten en beroerde bedrijfskleding

Het is een beetje beroepsdeformatie, maar als we ergens met haviksogen kijken naar hoe zakelijk Nederland gekleed gaat, is het wel op een beurs. Soms waren we blij verrast door de aandacht die een team had besteed aan hun presentatie, maar we zagen natuurlijk ook de andere kant. Prachtige dames in slecht zittende bedrijfskleding, een chaos aan outfits binnen 1 team of mensen die buiten hun stand niet herkenbaar waren als representative van hun bedrijf.

Dat leidde tot heel veel toffe en openhartige gesprekken en de nodige aanknopingspunten voor vervolgcontact. Wat zijn er toch onwijs veel leuke bedrijven met gedreven beursteams die het beste uit zichzelf en hun organisatie willen halen!

 

Anekdote: Eerlijkheid loont! #sportschoenen

We staan bij ShirlZ niet bepaald bekend om ons gebrek aan eerlijkheid. Die brutale eerlijkheid kwam ook tijdens Fenexpo meermaals naar boven. Ultiem moment: De rode sportschoenen onder de zakelijke outfit.

Een van onze leuke nieuwe contacten had namelijk het lef (ja, dat is lef) om rode sportschoenen onder zijn zakelijke outfit te dragen en daarmee de stand van ons ShirlZ team te passeren. Tja… De confrontatie leidde tot een geanimeerd leuk gesprek en een anekdote om nooit meer te vergeten!

 

Apetrots op je eigen werk

Ken je het gevoel waarbij je een vol stadion 1 nummer hoort zingen en denkt.. WOW hoe tof moet het zijn als jij de maker van dat nummer bent. Nou, zo voelden wij ons ook even toen we enkele keren onze eigen creaties en outfits voorbij zagen komen. HEERLIJK!

We zijn trots als we de eindresultaten zien en worden nog blijer van de complimenten die we krijgen. Genieten!

 

Fenexpo 2018

Misschien overbodig om te zeggen, maar wij zijn er in 2018 zeker weer bij! De komende tijd zijn we nog lekker bezig met nieuwe opdrachten en kennismakingen. Hebben we je gemist of wil je ook eens in contact komen met ons team voor een brainstorm rondje of het voorleggen van je (beurs)uitdaging?

Dat horen we graag: Neem even contact met ons op!
Call Now Button