Over ShirlZ

ShirlZ Corporate Fashion

Kledingetiquette? Echt wel!

Dè nieuwe kijk op bedrijfskleding!

Een strategisch branding advies over hoe u uw bedrijf neerzet qua uitstraling, identiteit & pasvorm met dè nieuwe kijk op bedrijfskleding waarbij ook de kledingetiquette die thuis horen in het bedrijfsleven gehanteerd worden. Wij willen graag dat uw eindresultaat op het niveau komt daar waar het thuis hoort!
Het complete plaatje van A tot Z; van het advies tot aan de levering, alles op 1 adres.
Uw bedrijf krijgt met de juiste ‘businessfashion’ de uitstraling die het verdient! Wilt u ook ontzorgt worden van A tot Z? Mail business@shirlzcorporate.com

 

In Hendrik Ido Ambacht is de showroom gevestigd waar u alle stoffen, ontwerpen en de collecties kunt bewonderen. Kom gerust eens langs, een afspraak is zo gemaakt. Dan staat de koffie voor u klaar!

Neem contact op

Het gezicht achter ShirlZ:

Nadat Shirley diverse opleidingen heeft gevolgd in mode, stijl, kleur, uiterlijke verzorging, branding, ondernemen etc. werd het tijd om voor haarzelf te beginnen. In een studio in Dordrecht begonnen mensen te adviseren qua make-up, kleur & stijl samen met de verkoop van kleding en accessoires.

Toen kwam het idee van het kledingconcept en ging ze dit uitwerken van patroon tot productie. De ervaring leerde dat bedrijfsmatig toch vraag was naar een totaal concept en daar kwam voor Shirley alles bij elkaar: het omgaan met mensen, kleur, stijl, kleding, modisch vormgeven, etaleren, advies geven, collecties samenstellen en het regelen van de boel is haar op het lijf geschreven. Younique in business dus!

 

Younique in business: Klopt uw uitstraling met de uitstraling van hoe u wilt dat uw business overkomt? 

Wij helpen u als bedrijf anders naar de bedrijfskleding te kijken en u de meerwaarde te laten zien van wat branding in kleding door middel van kleur, pasvorm en daardoor uitstraling voor uw bedrijf kan betekenen. Beeld- en merkherkenning via het logo of de huisstijlkleuren verwerkt als fashion, zo creëer je branding on the spot! Het zit hem in de details: dus kleding waarmee u vanzelf opvalt, wie wil dat nou niet?!

Hoewel menig organisatie bij het in de markt zetten van hun merk misschien niet direct aan outfits denkt, is het wel degelijk een onmisbaar onderdeel van corporate identity. 93% van uw uitstraling wordt namelijk bepaald door de kleding die u draagt! Welke indruk wilt u (als bedrijf) achterlaten? Uniforme uitstraling vergroot de herkenbaarheid van uw medewerkers in uw bedrijf of op de vakbeurs.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uw corporate identity doorvoeren in unieke outfits kan ShirlZ Corporate Fashion ook voor u bewerkstelligen. Wat wilt u bereiken met de uitstraling van uw medewerkers of uw bedrijf? Sluit dat op elkaar aan? Heeft u ook aan de brandingstrategie gedacht?

Om dat voor u in kaart te brengen kunt u zich aanmelden voor de quickscan waarbij u zich geheel kunt laten adviseren hoe u uw merk het beste kunt laten floreren!

Wij gaan graag met u aan tafel om u te adviseren van top tot teen en voor u alles te regelen van A tot Z. We stellen een collectie voor u samen waarbij we met verschillende merken werken die pasvorm, comfort & kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. O.a. kleur, stijl en wat u wilt bereiken met de uitstraling van uw medewerkers worden meegenomen in de collectie die wij voor u presenteren zodat u ziet wat het effect zou kunnen zijn!

Alvast inspiratie opdoen of de brochure downloaden?
Of bel voor een afspraak: 078-7620659 / 06-53997138 wij helpen u graag aan uw eigen corporate identity!

'Businessfashion' inspiratie opdoen!
Lees hier onze FenExpo beurs ervaring!
Call Now Button