Blog: November, de mindset maand

Blog: November, de mindset maand

Blog: November, de mindset maand

Leestijd: 2 minuten

Herfst of winter?

Het is alweer november!

Deze maand mag dan wel in de herfstperiode vallen, maar voelt vaak al aan als winter. De bomen verliezen hun bladeren, de dagen worden korter en u voelt het toch vaak zelf ook wel in uw gemoedstoestand. Zelfs de feestdagen in november zijn somber, zoals Allerheiligen, Allerzielen en 11 november, dus wie weet dat hier toch een kleine logische verklaring voor is en niet alleen door het weer en wisseling van de zomertijd.

Mindset omzetten

Maar november kan ook gewoon een hele gezellige maand zijn! Knus bij de open haard na een fikse boswandeling, een lekker speciaal biertje in een bruin café drinken, de extra (feest)verlichting die opduikt in de stad en zo kunnen we nog wel meer dingen bedenken waar je toch wel heel happy van kunt worden. Probeer die kleine geluksmomentjes ook wat meer op te zoeken in de donkerdere dagen dat helpt gegarandeerd!
Je mindset omzetten in positieve gedachtes in plaats van negatieve kan lastig zijn maar we raden aan het te blijven proberen, op een gegeven moment gaat het steeds meer vanzelf.

uw eigen spiegel voorhouden

Zoals we in de laatste tip al aangaven is de kleding die u s’ochtends uitkiest meestal een directe weerspiegeling van uw gemoedstoestand, zelfs zonder enig bewustzijn hiervan. Dat het al kan helpen om toch wat meer aandacht in uw outfit te steken, maar dan toch wel het liefst in de meest comfortabele kledingstukken waar uw lijf naar verlangd zoals de flaired fluwelen broek en mooie gebreide truien.

Accessories is key

Accessoires kunnen ook veel doen in een outfit en deze zijn nog niet aan bod gekomen afgelopen maand daarom in de blog van de maand: Accessoires.
De accessoires zijn volle bak terug in beeld. Van statement oorbellen tot de fedora en zelfs sjaaltjes in het haar mogen weer! Het kan je outfit een goede boost geven, zelfs bij de wat saaiere of comfortabele outfits.

Een paar essentiële stukken zijn toch wel een goed paar oorringen, een set mooie armbanden en ringen mogen daarbij ook niet ontbreken, denk daarbij ook aan de smallere die leuk om de duim of wijsvinger zijn. De set armbanden kunnen bijvoorbeeld over de mouw van een gebreide trui gedragen worden zodat ze EN opvallen EN het de trui tegelijkertijd een andere uitstraling geeft.
Heeft u een paar mooie erfstukken? Ga ze weer dragen en het liefste nog: ga ze combineren met de nieuwere sieraden die u bezit.

Tassen ontbreken ook in geen enkele garderobe van de vrouw en het liefst in alle maten en vormen. Tassen kun je nooit genoeg hebben luidt dan het welbekende excuus ;). De buideltas het meest geschikt bij de comfortabelere outfits want alles past erin en hij is gemakkelijk mee te dragen, zo kun je die eventuele neussprays en zakdoekjes gewoon meenemen!

Eigenlijk kun je met accessoires niet heel gauw de mist ingaan maar met wat comfortabelere outfits moet je niet al te gek gaan doen. Succes met uw Mindset deze maand!Call Now Button