Hallo rokjesdag! Wij doen mee!

Hallo rokjesdag! Wij doen mee!

Hallo rokjesdag! Wij doen mee!

Leestijd: 3 minuten

De afgelopen jaren is het fenomeen ‘rokjesdag’ dat veel van ons met liefde hebben geadopteerd een terugkerend evenement dat vaak ergens in april voor komt.

Even een Rokjesdag geheugensteuntje:

Rokjesdag is eigenlijk benoemd door Martin Bril: “De eerste dag van het jaar met lekker weer waarin vrouwen plotsklaps rokjes dragen met blote benen eronder.”

De exacte datum van Rokjesdag is nooit ver vooraf te noemen, omdat het wordt bepaald door het weer. Goed om te weten als richtlijn: De eerste rokjesdag is meestal op de eerste dag van het jaar dat het 17 – 20 graden is, zonnig en onbewolkt.

 

Dress for the occasion: een nieuwe rok bij ShirlZ

Dat we bij ShirlZ dit jaar extra enthousiast zijn over rokjesdag, is niet zo gek. We hebben namelijk onlangs onze lijn uitgebreid met.. jawel… een rok!

Onze nieuwe rok heeft een fantastische leatherlook, is zwart en heeft als absolute voordeel dat de veelzijdigheid enorm is.
Combineer deze rok met (als we dan tóch iets mogen suggereren) een goed passende blouse of bodyblouse of combineer met een luchtigere top. Succes verzekerd met een goede pump voor kantoor of net wat relaxter met een hippe sneaker.

Deze rok heeft een normale, Nederlandse pasvorm. Je houdt dus gewoon je eigen maat aan.
Hebben we je al een beetje nieuwsgierig gemaakt? Check de rok hier!

 

blog2_img3

 

Get ready for Rokjesdag

Ken je dat gevoel dat je smeekt om zonnig weer, en toch ineens verrast bent wanneer het er is. Daar waren je benen misschien nog wel niet helemaal op voorbereid. En wat nou als rokjesdag op een serieuze kantoordag valt?

Natuurlijk zijn er genoeg vrouwen die Rokjesdag stilzwijgend voorbij laten gaan, maar eerlijk is eerlijk: niets is zo vrouwelijk en eert het mooie weer zo goed als een mooie rok. OOK als je die dag zakelijk gewoon aan het werk bent, zijn er tal van representatieve rokken te vinden.

 

blog2_img1

 

Oké, maar wat als ik niet graag rokjes draag?

Ben je geen rokjesliefhebber? Dat is helemaal geen probleem. Wat je reden ook is, als rokjes ‘je ding niet is’, houd daar dan vooral aan vast.

Het mooie van Rokjesdag, is de algemene ‘acceptatiegraad’ qua kleding die ook zakelijk weer een beetje verschuift. Met lekkerder weer kun je qua kledingstijl meestal meer kanten uit dan in de winter en zijn mensen minder verrast als je eens een beetje variatie aanbrengt of een wat andere kant op gaat.

Geniet dus van de nieuwe mogelijkheden: Varieer, experimenteer en zoek die mooie balans tussen je eigen stijl en representatief kleden.

Voor experimenteren wijzen we je graag op onze kragen en manchetten: Daarmee maken we voor IEDERE vrouw namelijk een leuke variatie die bij je past: Houd je het liever wat neutraler, dan kan dat. Wil je een echte showstopper, ook dat kan! En pas je meer in het midden… geen probleem!

Bekijk onze collectie Mix & Match en snuffel eens rond. Oh, en vergeet onze nieuwe leatherlook rok niet!
Call Now Button