Tip: Fall in love! Laagjes, prints en de leukste combi’s

Tip: Fall in love! Laagjes, prints en de leukste combi’s

Tip: Fall in love! Laagjes, prints en de leukste combi’s

Leestijd: < 1 minuut

Nu gaat het toch echt gebeuren.. de herfst doet zijn intrede. Van menig mens toch wel een van de favoriete seizoenen en begrijpelijk want het is een fijne wisselwerking tussen zomer en winter outfits.

 

Oké die zomerjurkjes kunnen niet meer enkel zo gedragen worden maar heeft u al eens geprobeerd een dikke gebreide trui over dat ene jurkje of rokje met die leuke print te gooien? panty eronder, leuke laarsjes of stoere boots en u bent klaar om te gaan!

Op deze manier kunt u tegelijk langer van de zomerkleding genieten EN maakt het de aankoop ook nog meer waard (ook al hebben wij dames nooit een excuus nodig om iets te moeten kopen ;)).

 

Prints komen steeds vaker terug in het modebeeld en er wordt ook steeds meer geëxperimenteerd met het combineren van de prints. Een geruite broek met een blouse met tijgerprint? Het kan zomaar een hele leuke combinatie zijn!

Ruitjes, prints, gestreept, een combinatie van verschillende materialen? Probeer het allemaal eens uit. Een rokje met print kan een gestreepte blouse heel goed hebben en misschien is daar die gebreide trui dus ook wel heel leuk overheen?!

 

Ga lekker mix en matchen en sta verbaasd dat items waarvan u ooit dacht dat het niet bij elkaar zou staan ineens een verrassende leuke outfit maken!

 

Bent u nou niet zo van de prints en het mixen en matchen? Geen probleem, de klassiekers zoals een jeans, trui, mooie blouse of shirt kunnen altijd nog steeds!

 
Call Now Button