“Branding on the spot”: Hoe draag je je merk uit?

“Branding on the spot”: Hoe draag je je merk uit?

“Branding on the spot”: Hoe draag je je merk uit?

Leestijd: 3 minuten

Het klinkt bijna als een hip modewoord.. ‘branding’. Maar eerlijk is eerlijk: Het maken en uitdragen van je merk is voor veel grote EN kleine organisaties wel echt belangrijk. Want wat maakt jou(w bedrijf) anders dan de concurrent? En hoe laat je potentiële klanten ook echt ERVAREN dat je daarin anders bent?

Veel van onze klanten dachten precies over DIE vraag na. En vervolgens dachten wij mee.

Dus in ons blog van deze maand; “Branding on the spot”: Hoe draag je je merk uit?”

 

Leg eens uit: Branding on the spot

Als je al eens eerder met ons om tafel hebt gezeten of met ons hebt gesproken op een beurs of evenement, heb je het ons misschien vast horen zeggen. “Branding on the spot” is waar eigenlijk de visie van ShirlZ op gestaafd is.

 

Corporate Fashion zoals we bij ShirlZ samenstellen en uitleveren, draait niet alleen om een outfit die goed past en lekker zit. Het gaat om de uitstraling, je geloofwaardigheid als professional en de keuzes die je maakt om je bedrijf een gezicht te geven. Je wilt immers resultaat.

quote_v1

Draag actief je merk uit

Je snapt natuurlijk dat wij kleding, uitstraling en kwaliteit belangrijk vinden. Maar het uitdragen van je merk doe je op meerdere manieren en gaat verder dan je outfit:

  • Hoe communiceer je met (potentiele) klanten? Dit zit in je tone-of-voice, je reactiesnelheid, je flexibiliteit en zelfs de manier waarop je iemand adresseert. Wat zegt dat over jouw merk?
  • Hoe kent ‘de markt’ jouw bedrijf? Waar sta je voor? Maak je dat waar en is er daadwerkelijk een match tussen wat jij denkt te zijn, wilt zijn en hoe je doelgroep je ziet?
  • Hoe draag je je merk echt uit? Hoe maak je jezelf als dat merk herkenbaar en benaderbaar? Natuurlijk heb je een logo en huisstijl(kleuren) maar je merk, dat kan alles en iedereen in je organisatie zijn!

 

eigen-afbeelding-website

 

Dat uitdragen van je merk doe je niet voor niets; je wilt dat het wat oplevert, resultaat boekt. En dat is nou precies wat onze klanten ook voor ogen hadden. Want die professionele, geloofwaardige uitstraling die zij nastreefden, resulteerde uiteindelijk in business. Een opening op de beurs, een goede eerste indruk, interessante gesprekken en echte leads.
Bekijk hier eens wat voorbeelden.

 

Corporate Fashion en Branding

Hoewel menig organisatie bij het wegzetten van het merk misschien niet direct aan outfits denkt, is het wel degelijk een onmisbaar onderdeel van je branding. Je laat immers letterlijk zien wie je bent!

 

Denk bij Corporate Fashion en branding bijvoorbeeld eens aan:

  • Effectief gebruik van je brand tijdens een beurs, door middel van je outfit.
  • Goed geklede gastvrouwen- of heren of receptiepersoneel.
  • Een uniforme uitstraling voor je salesteam of trainersgroep.
  • Een basisoutfit voor uitzendpersoneel tijdens evenementen dat voor elke nieuwe opdrachtgever te personaliseren is.

 

Kennismaken met Corporate Fashion?

Onze gratis brochure bevat informatie over onze producten en opties en natuurlijk een berg inspiratie over de mogelijkheden. Een echte aanrader dus.

Download hier gratis onze brochure
Call Now Button