Blog: Lentekriebels!

Blog: Lentekriebels!

Blog: Lentekriebels!

Leestijd: 2 minuten

Lentekriebels in maart?

Het weer heeft ons de afgelopen weken goed verrast, maart roert zijn staart toch? Maar hoe weet je nu nog wat je moet dragen? We hebben al mensen voorbij zien komen in een korte broek! Zodra de eerste zonnestralen deze maanden een beetje opwarmen schieten we met zijn allen direct het terras op, pakken die vitamine D lijkt iedereen te denken! Groot gelijk want tegenwoordig schijnen zelfs de seizoenen een beetje in de war te zijn en licht en warmte geeft de mens weer meer positieve energie!

Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe garderobe toch? Alhoewel het natuurlijk nog geen lente is, is het helemaal niet zo gek om je zomerkleding te blijven dragen in de winter en ben je ook nog eens duurzaam bezig! Het minste wat we kunnen doen voor onze planeet toch?

Lichtpuntje in de winter

Verschillende items kun je met gemak door dragen in de winter en hoef je dus ook die kast niet winter of zomer-klaar te maken. Lekker alles erin laten liggen/hangen en ga combineren! het kan verrassend leuke resultaten geven!

We hadden het er in de vorige blog al even over: ”Als het weer lichter en zonniger wordt op de wereld gaan we ons daar ook naar kleden. De donkere en dikke texturen worden achter in de kast gestopt om zo plaats te maken voor wat frissere tinten, maar waarom kunnen die lichtere kleuren ook niet gewoon in de winter?’’

Texturen & stoffen

Denk dus ook aan texturen zoals linnen. Een echt zomer item maar als je hem combineert met een fijngebreide trui of top is dat contrast heel leuk. is het nog wat fris buiten? draag er dan een lange jas overheen zodat de wind niet door je broek heen kan waaien.

Slip-on dresses zijn misschien wel de makkelijkste zomerkledingstukken, maar tijdens koude dagen zijn deze nonchalante jurken net zo makkelijk. Trek er een shirt of trui onder met lange mouwen en je kan de jurk het hele jaar door dragen.

Het pak komt regelmatig terug in onze verhalen, een tijdloos item die iedere vrouw in de kast zou moeten hebben! Draag er een zomer T-shirtje of top onder voor een meer casual look en zo voilà zo heb je ook weer een zomers item door kunnen dragen in de winter.

Een overslagblouse maak je winterproof door er een coltrui onder te dragen. Ontzettend stijlvol -want laagjes- maar ook praktisch. Je overslagblouses mogen nog even blijven hangen én je kan ze de hele winter door dragen zonder het extreem koud te hebben.

Genoeg opties dus om je garderobe lekker het hele jaar door te dragen!

ShirlZ’s Pinterest

Op onze pinterest pagina verzamelen we al onze inspiratie en beeldmateriaal > https://nl.pinterest.com/shirlz-corporate-fashion/ ga gauw eens kijken!
Call Now Button