Blog: Kwaliteit kost nou eenmaal geld!

Blog: Kwaliteit kost nou eenmaal geld!

Blog: Kwaliteit kost nou eenmaal geld!

Leestijd: 3 minuten

Kwaliteit kost nou eenmaal geld!

We kwamen laatst de volgende slogan tegen: Het leveren van kwaliteit kost geld, het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.
Dit is iets waar wij ons helemaal in kunnen vinden! Kwaliteit kost nu eenmaal geld en dat is een groot onderdeel van onze service.

Hand op de knip

Er heerst een grote misvatting op het leveren van kwaliteitsproducten. Er wordt eerst gekeken naar het prijskaartje en dus niet naar de kwaliteit. Zeker in deze onzekere tijden kijken mensen extra naar hun portemonnee, zowel persoonlijk als in het bedrijfsleven.

In het bedrijfsleven betekent een nieuw jaar weer tijd en ruimte voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Wordt hierbij ook gedacht aan de bedrijfskleding? Duurzaamheid staat bovenaan de agenda, maar wordt duurzaamheid ook gezien als investering in de bedrijfskleding? Het feit is dat kwalitatief waardige kleding langer inzetbaar is en dus ook langer ”houdbaar”. Het kan daardoor bijvoorbeeld weer makkelijker ingezet worden voor een nieuwe werknemer of langer gebruikt worden door de huidige werknemer.

Zoals we vaker opmerken is dat bedrijfskleding niet als prioriteit binnen een bedrijf wordt gezien, maar als het nu eens gezien wordt als de perfecte marketingtool? Het personeel is het visitekaartje van het bedrijf is, hun uitstraling is het visitekaartje van het bedrijf en goed zittende en juist passende kleding is ook indirect het visitekaartje van uw bedrijf, want goed zittende kleding kan net dat beetje extra zelfvertrouwen geven.

Waarom de Quickscan

Wij werken onder andere met een zogenoemde Quickscan, hierbij kijken we door middel van het beantwoorden van vragen wat er bij uw bedrijf past als het gaat om kleur, stijl en imago. Onze Quickscan is een onderdeel van het faseplan om eventueel tot een collectie te komen voor uw bedrijf.

In de Quickscan worden verschillende vragen gesteld om een juiste beeldvorming van uw bedrijf te krijgen. Zo komen de wensen voor de uiteindelijke collectie, ultieme draagbaarheid en bijvoorbeeld uit hoeveel kledingstukken de collectie mag bestaan aan bod. Of u nu wilt gaan voor uniformiteit op de werkvloer of alleen herkenbaarheid op publieke events, wij zorgen voor een unieke collectie die matcht bij uw bedrijfsvisie & uitstraling.

Het stappenplan

Aan de hand van de wensen van de klant ontwikkelen wij een stappenplan. Hierbij wordt gekeken naar de verschillende facetten die bij het ontwerpen of samenstellen van een collectie aan bod komen. De scan bestaat uit maximaal 9 stappen, afhankelijk uit welke van de 3 collectie mogelijkheden wordt gekozen. Deze mogelijkheden bestaan uit alleen het ontwerpen van overhemden/blouses met eigen logostof, een totale collectie uit bestaande modellen of een totaal speciaal ontworpen collectie. Vanuit daar pakken wij het verder op en is er voor de klant niet veel omkijken meer naar tot de uitlevering.
https://www.shirlzcorporate.com/vrijblijvende-quickscan-aanvragen/

Win-win!

Wij zien het als een groot voordeel alles onder 1 dak te hebben. Één leverancier (wij dus in dit geval) voor de gehele collectie. Zo kunnen we onze klanten zo goed mogelijk garanderen dat de kwaliteit goed is.

We werken zelf met kwalitatief goede stoffen die langere tijd mee kunnen (mits er goed voor gezorgd wordt), hierdoor zal de investering uiteindelijk goedkoper zijn!
Onze eigen collectie wordt steeds aangevuld, vernieuwd en verbeterd waar nodig. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld ook gemakkelijk combineren met bestaande items. Alle items hebben een groot draagcomfort met toch die professionele uitstraling.
Een aantal items in onze collectie zijn voorzien van een ingebouwd verstelsysteem zodat, vooral bij grotere klanten waar veel werknemers zijn, alles gemakkelijk is aan te passen per persoon zonder dat daar teveel tijd in gaat zitten. Minder verstelwerk en snellere levering naar de klant, win-win!

Benieuwd naar onze visie?

Wilt u ook verrast worden met onze visie op uw eigen bedrijfskleding? Vraag dan de quickscan aan.
Voor meer informatie kunt u een brochure aanvragen bij ons, telefonisch contact opnemen of zelfs een online meeting inplannen! info@shirlzcorporate.com
Call Now Button