Blog: Kijkje in de keuken bij ShirlZ

Blog: Kijkje in de keuken bij ShirlZ

Blog: Kijkje in de keuken bij ShirlZ

Leestijd: 2 minuten

Over ShirlZ

In deze blog leek het ons wel eens leuk een klein kijkje te geven in de ShirlZ keuken, dus ons werkproces, hoe wij te werk gaan en wat bijvoorbeeld de diverse vragen van onze klanten zijn.
We werken aan veel verschillende projecten, van het leveren van zakelijke kleding op de beurs tot een werkoverall. We bieden veel mogelijkheden en denken graag mee wat het beste bij het bedrijf past. Het leuke is dat we dus niet maar 1 type klant hebben, maar juist ontwikkelen in en door de diversiteit van onze klanten!

Corporate Identity

Met corporate identity wordt er een unieke en herkenbare uitstraling voor de hele onderneming en de medewerkers gecreëerd.
We geven een strategisch branding advies over hoe het bedrijf wordt neerzet qua uitstraling, identiteit & pasvorm met een nieuwe en verfrissende kijk op bedrijfskleding. We zien graag dat het eindresultaat op het niveau komt daar waar het thuishoort. Het complete plaatje van A tot Z; van het advies tot aan de levering, alles op 1 adres.

ons klantenbestand

Gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht betekend ook dat de scheepvaart een grote ”klant” is. Van het leveren van een totale collectie aan de riviercruiserederij Scylla AG tot het leveren van werkkleding voor de werknemers van Dolderman. We gaan geen enkele aanvraag uit de weg en zorgen met ons 3koppige team dat we altijd tot het gewenste eindresultaat komen!
Benieuwd wat we al zoal gedaan hebben? Neem eens kijkje op de site

Bedrijfskleding inzetten thuis?

Velen zullen nu misschien denken bedrijfskleding? Ik werk thuis en trek lekker iets comfortabels aan. Dat kan, maar er zijn ook nog genoeg bedrijven die wel door (moeten) gaan en waar door werkschema’s werknemers toch wel op kantoor aanwezig zijn. Daarbij kun je ook denken dat het voor 2021, als we weer wat meer mogelijkheden hebben, het juist belangrijk is je bedrijf weer op de kaart te zitten door middel van goede marketing en bijvoorbeeld beurzen.

Slimme marketingtool

Bedrijfskleding is ook een slimme marketingtool. Beeldmateriaal werkt vaak goed bij mensen dus logo en kleur zijn een duidelijk opvallend kenmerk van een bedrijf. Dus ook voor de thuiswerkers kan dit tijdens Zoom meetings een sterke tool zijn voor het bedrijf.
In onze blog van September vertellen we hier meer over >

Wat bieden wij

Ons aanbod bestaat uit 3 verschillende mogelijkheden. Zo kan er zelf gekozen worden welke het beste past bij het bedrijf en de medewerkers.
De belangrijkste vraag die wij stellen is: Wat moet er worden bereikt met de uitstraling van uw bedrijf en haar medewerkers? Is er al een visie?
Het aanbod gaat van alleen overhemden/blouses tot het ontwerpen van een totale unieke collectie voor het bedrijf! Benieuwd naar ons aanbod? We vertellen er graag meer over!

Ons stappenplan

Aan de hand van de wensen van de klant ontwikkelen wij een stappenplan waarbij wordt gekeken naar de verschillende facetten die bij het ontwerpen of samenstellen van een collectie aan bod komen.

De stappen:
> Wensen doorspreken
> Keuze uit de 3 collectie mogelijkheden
> Opzet en ontwerp
> Monstercollectie samenstellen/produceren
> Puntjes op de spreekwoordelijke -i
> Goedkeuring van de unieke collectie
> Productie/bestellen collectie
> Keuze uit 3 service mogelijkheden

De hoofdzaak

Laat bedrijfskleding onze hoofdzaak zijn, zodat er tijd wordt overgehouden voor de zaken waar het bedrijf om draait! Neem contact met ons als je wilt weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen
Call Now Button