Blog: Bedrijfskleding in het digitale tijdperk

Blog: Bedrijfskleding in het digitale tijdperk

Blog: Bedrijfskleding in het digitale tijdperk

Leestijd: 2 minuten

Is thuiswerken na Corona de nieuwe norm? Waar nodig passen we ons aan en worden gekke omstandigheden een nieuwe levensstijl. Shirlz speelt in op deze nieuwe levenstijl.
In onze vorige blog hadden we het er al even over, hoe presenteer je jezelf in dit tijdperk van thuiswerken door Zoom en alle nieuwe mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt? Bedrijfskleding is hetgeen wat net dat beetje extra verbindt met de klant.
Lees hier de blog van vorige maand terug > https://www.shirlzcorporate.com/blog-het-dragen-van-werkkleding/

Comfortabele kleding thuiswerken

De afgelopen maanden is het wel duidelijk geworden dat steeds meer mensen prima vanuit huis kunnen werken. Sommige werknemers zullen wel weer wat vaker naar kantoor gaan, bijvoorbeeld nog maar 2 van de 5 dagen. Werkgevers zijn er wel achter gekomen dat merendeel prima functioneert vanachter de laptop.

Vele bedrijven spelen al in op het thuiswerken, door hun aanbod te wijzigen of aan te passen daar waar meer vraag naar is op het moment.
Het zet ons als leverancier in bedrijfskleding zeker aan het denken en daarin proberen we onze klanten te adviseren of te laten weten welke mogelijkheden we allemaal bieden.

Geloofwaardigheid en uitstraling

Wanneer je niet gebonden bent aan specifieke bedrijfskleding is je functie nog steeds een belangrijke factor. Bij elke functie hoort een bepaalde geloofwaardigheid en uitstraling. Dit kan op kantoor meer casual zijn en voor afspraken een meer zakelijke look. Hoe we eruit zien en hoe we ons kleden heeft invloed op hoe andere mensen ons zien. Daarom is het in het bedrijfsleven zo belangrijk om de juiste uitstraling met kleding te kunnen overdragen en niet alleen maar op de werkvloer. De kleding die je aanhebt, heeft ook effect op hoe jij je voelt en dus ook op je werkzaamheden.

Als werkgever kun je dit ook als kleine investering in je werknemers zien door hun thuissituatie en video calls wat aangenamer te maken. Een stukje waardering naar de werknemers toe en een stukje waardering van de klant voor het uiterlijke vertoon vanachter de laptop.

Unieke branding

Met een professionele en verzorgde look zul je altijd indruk maken, toch kan het lastig zijn om vanuit een bedrijfs- en persoonlijk perspectief een kledingkeuze te maken die past bij de boodschap van het bedrijf. And that’s where we come in!
Als bedrijf word je vaak herkend aan een uniek logo en een branding. In dit digitale tijdperk is dat nog steeds mogelijk vanuit huis door middel van bijvoorbeeld bedrijfskleding. Denk aan onze overhemden en blouses met eigen ontwikkelde logo stof. Dit hebben we onder andere al gedaan voor Univé, Bampro en Koedood. Een t-shirt, polo of zelfs een stropdas met een geborduurd of gedrukt logo, er zijn genoeg opties hoe je dit in kunt zetten. Voor een sjaaltje of stropdas is net als voor de overhemden/blouses een productie van een eigen logo stof nodig.
Voor de werknemers die wel richting de klant gaan kun je ook geheel in stijl mondkapjes laten produceren met het logo van je bedrijf!

Samenwerken?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen > info@shirlzcorporate.com of bel gerust naar onze showroom 078-7620659. Heb je liever een video call dan een afspraak, ook dat is geen probleem!
Call Now Button