Blog: Het dragen van werkkleding/bedrijfskleding

Blog: Het dragen van werkkleding/bedrijfskleding

Blog: Het dragen van werkkleding/bedrijfskleding

Leestijd: 2 minuten

Werkkleding/bedrijfskleding op het werk, ja of nee?

In de vakantieperiode het over werkkleding hebben? We gaan het gewoon doen!

Werkkleding/bedrijfskleding, het is niet voor ieder bedrijf weggelegd. De een vindt het belangrijk een uniforme uitstraling te hebben en de ander vindt dat zijn/haar werknemers zelf mogen weten wat ze dragen. Er op het werk toonbaar uitzien is natuurlijk logisch, maar waar de een verplicht is een pak te dragen kan de ander misschien wel gewoon in een jeans naar zijn/haar werk.

Corporate identity

Menig organisatie denkt bij het in de markt zetten van hun merk misschien niet direct aan werkkleding/bedrijfskleding, maar het is wel degelijk een onmisbaar onderdeel van corporate identity. 93% van uw uitstraling wordt namelijk bepaald door de kleding die u draagt! Welke indruk wilt u (als bedrijf) achterlaten? Uniforme uitstraling vergroot de herkenbaarheid van de medewerkers wat helpt in het helpen van de klant.
Voorbeelden vind je hier >>> https://www.shirlzcorporate.com/voorbeelden/

Welke uitstraling

De vraag is wat er bereikt moet worden binnen de uitstraling van het bedrijf en haar medewerkers, is dat al duidelijk? Dit is natuurlijk ook Afhankelijk van de sector en wat er het belangrijkste is voor de kleding. Bij sommige bedrijven is veiligheid het belangrijkste, maar het oog wil natuurlijk ook wat.

Is veiligheid, draagbaarheid en uitstraling alle drie belangrijk dan is dat ook niet per se onmogelijk, maar een overall is en blijft een overall. Wij kunnen daar bijvoorbeeld wel het logo op borduren of laten drukken en zelfs een eigen overall ontwerpen!

Misschien is het juist nu in deze tijd in sommige vakgebieden des te belangrijker dat de werknemers er herkenbaar bijlopen. Op deze manier werken ze veilig en wordt de eigen merknaam weer naar buiten brengen en mensen weer alert maken dat de business nog draaiende is. Iets wat in deze tijd helaas niet meer bij alle bedrijven zo is.

de perfecte marketing tool

Maak gebruik van deze gekke periode om uw bedrijf weer goed op de kaart te zetten, zie het als de perfecte marketing tool.
Werken alle werknemers vanuit huis? Hebben ze regelmatig video calls en online meetings met klanten? Denk dan aan een overhemd/blouse met eigen logo stof erin verwerkt, een geborduurd logo of knopen in de kleuren van de huisstijl. Zelfs een mondkapje met logo om weg te geven aan werknemers is mogelijk. Zo zijn de als ze weer onderweg zijn goed bescherm en vertegenwoordigd! Er zijn zoveel mogelijkheden en wij denken graag met je mee!

ShirlZ to the rescue!

Wij helpen uw als bedrijf anders naar de bedrijfskleding te kijken en de meerwaarde te laten zien van wat branding in kleding door middel van kleur, pasvorm en daardoor uitstraling voor uw bedrijf kan betekenen.

Samen met ons kijken naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak een afspraak! Liever een video afspraak? dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Bel naar 078-7620659 of mail naar info@shirlzcorporate.com
Call Now Button