Blog: Het dragen van werkkleding

Blog: Het dragen van werkkleding

Blog: Het dragen van werkkleding

Leestijd: 2 minuten

In de vakantieperiode het over werkkleding hebben? We gaan het gewoon doen!

Werkkleding, het is niet voor ieder bedrijf weggelegd. De een vindt het belangrijk een uniforme uitstraling te hebben en de ander vindt dat zijn/haar werknemers zelf mogen weten wat ze dragen. Dat je er op je werk toonbaar uit moet zien is natuurlijk logisch, waar de een is verplicht een pak te dragen kan de ander misschien wel gewoon in een jeans naar zijn/haar werk.

Menig organisatie denkt bij het in de markt zetten van hun merk misschien niet direct aan werkkleding, maar het is wel degelijk een onmisbaar onderdeel van corporate identity. 93% van je uitstraling wordt namelijk bepaald door de kleding die je draagt! Welke indruk wil je (als bedrijf) achterlaten? Uniforme uitstraling vergroot de herkenbaarheid van de medewerkers wat helpt in het helpen van de klant.
Voorbeelden vind je hier >>> https://www.shirlzcorporate.com/voorbeelden/

De vraag is wat wil je bereiken met de uitstraling van je bedrijf en haar medewerkers? Afhankelijk van de sector wat er het belangrijkste is voor de kleding, bij sommige bedrijven is veiligheid het belangrijkste, maar het oog wil natuurlijk ook wat.

Vind je veiligheid, draagbaarheid en uitstraling alle drie belangrijk dan is dat ook niet per se onmogelijk, maar een overall is en blijft een overall. Wij kunnen daar bijvoorbeeld wel mooi je logo op borduren of laten drukken en zelfs een eigen overall ontwerpen!

Misschien is het juist nu in deze tijd in sommige vakgebieden des te belangrijker dat je werknemers er herkenbaar bijlopen. Afhankelijk van de sector breng je ze minder in gevaar en kunnen ze hun werk fatsoenlijk uit blijven oefenen. Ook kun je op deze manier je merknaam weer naar buiten brengen en mensen weer alert maken dat je nog in business bent. Iets wat in deze tijd helaas niet meer bij alle bedrijven zo is.

Maak gebruik van deze gekke periode om je bedrijf weer goed op de kaart te zetten, zie het als de perfecte marketing tool.
Werken je werknemers vanuit huis? hebben ze regelmatig video calls en online meetings met klanten? Denk dan aan een overhemd/blouse met je eigen logo stof erin verwerkt, een geborduurd logo of knopen in de kleuren van je huisstijl of geef je werknemers een mondkapje met het logo erop voor als ze onderweg zijn, er zijn zoveel mogelijkheden en wij denken graag met je mee!

Wij helpen jou als bedrijf anders naar de bedrijfskleding te kijken en de meerwaarde te laten zien van wat branding in kleding door middel van kleur, pasvorm en daardoor uitstraling voor uw bedrijf kan betekenen.

Wil je samen met ons kijken naar wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen? Maak een afspraak! Heb je liever een video afspraak, dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Bel naar 078-7620659 of mail naar info@shirlzcorporate.com

Call Now Button