Blog: Happy New Beurs!

Blog: Happy New Beurs!

Blog: Happy New Beurs!

Leestijd: 2 minuten

Ja ja, we mogen weer!
De eerste maand van het nieuwe jaar is van start. De eerste maand dat zakelijk en privé weer wordt opgestart naar het ”normale” en goede voornemens nog ten harte genomen worden, mocht je deze hebben tenminste.

De meeste mensen hebben vakantie gehad en kunnen dus weer fris en fruitig starten aan het nieuwe jaar. Ondanks de drukke agenda is er tijd geweest om na te denken over de volgende stappen en nieuwe te behalen doelen voor het nieuwe jaar. Heb je een streven? Een specifiek doel?
Een beurs leent zich goed zich goed voor het behalen van eventuele doelen. Je doet nieuwe contacten op en soms nog nieuwe ideeën en/of inspiratie. Vele gesprekken met concullega’s, klanten, nieuwe klanten en potentiële klanten zorgen voor een goede voortgang van het bedrijf.

Bedrijfskleding is meestal niet de core business van een bedrijf en hier wordt daarom vaak minder aandacht aan besteed. Zonde, want bedrijfskleding is een belangrijk aspect in het succes van een bedrijf.
Hoe iemand eruit ziet, bepaalt hoe iemand over je denkt. De collega’s op de beurs vertegenwoordigen het bedrijf dus je wilt dat ze een gepaste uitstraling hebben, die zowel bij het bedrijf als bij hun zelf passen.

Als je denkt aan bedrijfskleding is het natuurlijk ook belangrijk dat je werknemers/collega’s zich prettig voelen in wat ze dragen. Zoals we allemaal weten straal je het direct uit als je je niet lekker voelt in bepaalde kleding. Zoveel mensen, zoveel meningen; dit blijft natuurlijk altijd een rol spelen, er is altijd wel iemand die vindt dat het zijn/haar smaak niet is.

Bij ShirlZ vinden we het belangrijk dat de kleding draagbaar is en een mooie en vooral juiste pasvorm heeft. We luisteren naar de klant en zijn/haar wensen. Wij ontzorgen van A tot Z en dit houdt dus ook in dat we, als dit gewenst is, een broek smaller maken of een overhemd een slankere Italiaanse snit kunnen geven. De algehele uitstraling van de kleding blijft hetzelfde, maar op ieder individu aangepast.

Ook een belangrijk aspect is dat de kleding van een prettig materiaal is. Op beurzen is het vaak warm door stands met extra belichting en de vele mensen die rondlopen, dan wil je lichte en ademende kleding hebben zodat je je fris blijft voelen door de dag heen. Door extra subtiele details toe te voegen die herkenbaar zijn aan het bedrijfslogo kan dit leiden tot een makkelijk aanknopend gesprek. Er valt iets op wat anders is aan het colbert of blouse/overhemd, het is gepersonaliseerd en geeft de indruk dat er aandacht is geschonken aan de algehele uitstraling van zowel de stand als de werknemers.

Klinkt goed toch? Bij ShirlZ denken we graag met je mee om een mooi en draagbaar plaatje weg te zetten op de beurs. Er hangen diverse voorbeelden in onze showroom of we maken graag een afspraak om langs te komen.

“you never get a second chance to make a first impression”
Call Now Button