Blog: Happy Holiday!

Blog: Happy Holiday!

Blog: Happy Holiday!

Leestijd: 2 minuten

Vakantie

Het voelt heerlijk weer eens wat luchtigers te schrijven deze maand ipv over thuiswerken in het vertrouwde kloffie en beschermende kleding in de horeca.

Juli is daar en de zomervakantie is begonnen of in zicht. De temperaturen in ons eigen landje werken nog niet helemaal mee, maar de zonnige kant is dat we überhaupt weer op vakantie kunnen!
De een blijft toch nog liever thuis en de ander heeft voorzichtig aan wat plannen gemaakt. Of het nu een camping in Nederland wordt of een Glamping in Frankrijk, ieder jaar rijst de vraag wat nemen we nu weer allemaal mee?!

if it fits it sits

Ieder jaar is daar weer dat stemmetje dat zegt: er gaat teveel mee! Maar stel dat nou net die paar stukken die thuisgebleven zijn, precies datgene is wat het meest gemist wordt! Herkenbaar he?

Juist omdat we misschien wat dichterbij blijven, nog niet toe zijn aan vliegen of sowieso liever op roadtrip willen, is er het voordeel dat er meer mee kan dan met een vliegreis. Geen koffer gewichten of alleen maar flesjes mee onder de 100 ml. Beenruimte zou hierbij wel weer een issue kunnen zijn ;). Roadtrippen? Dan gaat er altijd meer mee, If it fits it sits.

koffer-tips

Wat handig is met het inpakken van uw koffer is sowieso altijd een checklist te maken. Hierop kan gemakkelijk afgekruisd worden wat al is ingepakt of wat er eventueel nog gekocht moet worden.

Op https://www.beautylab.nl/how-to-koffer-inpak-tips-van-de-pro staan superhandige tips voor het inpakken van koffers voor zowel kleding als beauty producten! Sommige dingen heeft u misschien zelf al wel bedacht, maar altijd handig deze tips even door te lezen!

Toch nog wat laatste items nodig of toch dat ene rokje en jurkje nog scoren? Gelukkig zijn de webshops niet meer aan te slepen en is het ontzettend handig de laatste inkopen nog even gauw online te doen. Hou wel in de gaten welke webshops hoeveel dagen levertijd aanbieden anders grijpt u alsnog mis!

ShirlZ.shop

Het is u misschien niet ontgaan dat wij nu ook een ShirlZ.shop hebben, ook hier staan naast onze Key items voor op kantoor of als goede basis in de kast, ook nog een aantal zomerse artikelen in de sale! We zijn onze voorraad aan het verkopen dus wees er snel bij om niet mis te grijpen! Ga naar https://shirlz.shop om je items te scoren voor de vakantie! (of om na de vakantie weer met wat nieuwe items naar het werk te kunnen bijvoorbeeld ;)). Bijkomend voordeel: langskomen mag altijd! Om bijvoorbeeld iets te passen of te bekijken of we sturen het die dag (mits voor 15:00 uur besteld) nog naar u op!
Call Now Button