Blog: Happy Holiday!

Blog: Happy Holiday!

Blog: Happy Holiday!

Leestijd: 2 minuten

Het voelt heerlijk weer eens wat luchtigers te schrijven deze maand ipv over thuiswerken in je kloffie en beschermende kleding in de horeca.
Juli is daar en de zomervakantie is begonnen of in zicht. De temperaturen in ons eigen landje werken nog niet helemaal mee, maar de zonnige kant is dat we überhaupt weer op vakantie kunnen!
De een blijft toch nog liever thuis en de ander heeft voorzichtig aan wat plannen gemaakt. Of het nu een camping in Nederland wordt of een Glamping in Frankrijk, ieder jaar rijst de vraag wat nemen we nu weer allemaal mee?!

Ieder jaar weet je van tevoren al dat je te veel gaat inpakken, maar stel je nou toch voor dat je net die paar stukken niet meeneemt die je uiteraard toch op een van de dagen had aan gewild! Herkenbaar he?

Juist, omdat we misschien wat dichterbij blijven, nog niet toe zijn aan vliegen of sowieso liever op roadtrip willen heb je het voordeel dat je meer mee kunt nemen. Je hoeft je niet per se aan een bepaald gewicht te houden of aan flesjes onder de 100 ml. Beenruimte zou hierbij wel weer een issue kunnen zijn ;). Als je met de auto gaat, neem je toch meer mee, vaak moet je ook wel om ook voor onderweg het een en ander bij je wilt hebben aan eten, drinken en denk eens aan je eigen kussen.

Wat handig is met het inpakken van je koffer is sowieso een checklist voor jezelf te maken. Hierop kun je makkelijk afkruisen wat je al in de koffer hebt zitten of wat je eventueel nog zou moeten halen.

Op https://www.beautylab.nl/how-to-koffer-inpak-tips-van-de-pro staan superhandige tips voor het inpakken van je koffer voor zowel kleding als beauty producten! Sommige dingen heb je misschien zelf al wel bedacht, maar altijd handig deze tips even door te lezen!

Heb je toch nog wat laatste items nodig, of wil je toch nog dat ene rokje en jurkje scoren, maar heb je geen tijd meer om te gaan shoppen?
Gelukkig zijn de webshops niet meer aan te slepen en is het ontzettend handig je laatste inkopen nog even gauw online te doen. Hou wel in de gaten welke webshops hoeveel dagen levertijd aanbieden anders grijp je alsnog mis!

Het is je misschien ook niet ontgaan dat wij nu ook een ShirlZ.shop hebben, ook hier staan naast onze Key items voor op kantoor of als goede basis in de kast, ook nog een aantal zomerse artikelen in de sale! We zijn onze voorraad aan het verkopen dus je moet er wel snel bij zijn om niet mis te grijpen! Ga naar https://shirlz.shop om je items te scoren voor de vakantie! (of om na de vakantie weer met wat nieuwe items naar het werk te kunnen bijvoorbeeld ;)). Bijkomend voordeel: je mag altijd even langskomen om iets te passen of te bekijken of we sturen het die dag (mits je voor 15:00 uur besteld) nog naar je op!

Call Now Button