Blog: Gepersonaliseerde mondkapjes voor je bedrijf, ja of nee?

Blog: Gepersonaliseerde mondkapjes voor je bedrijf, ja of nee?

Blog: Gepersonaliseerde mondkapjes voor je bedrijf, ja of nee?

Leestijd: 2 minuten

2020 gaat de boeken in

Het blijven bizarre tijden en 2020 gaat zeker de boeken in. Bedrijven proberen met man en macht hun hoofd boven water te houden, hopend op goed bericht dat ze weer open mogen. Weliswaar met strenge maatregelen en dus minder klandizie tegelijkertijd aanwezig, maar er kunnen dan in ieder geval wel weer zaken gedaan worden.

In welk vat het allemaal gegoten gaat worden valt nog maar te bekijken, maar dat er beschermende kleding gebruikt moet gaan worden in een aantal sectoren is zo goed als een feit.

Beschermende kleding

Wij bij ShirlZ denken veel na over hoe wij de uitstraling van de beschermende items misschien een wat aangenamer aanzicht kunnen geven. Natuurlijk staat gezondheid voorop en is het belangrijk dat de medewerker en klant beide beschermd zijn. Ook al is het een tijdelijke aanpassing die zorgt voor een gezondere samenleving is het allemaal wennen. Het dragen van beschermende kleding tijdens werkzaamheden waar dit normaal niet hoefde zal een gekke gewaarwording en enorm wennen zijn. Alles went dus ook dit, zolang het maar niet de normale norm voor altijd gaat worden. Zoals onze koning mooi zei tijdens zijn toespraak op 4 mei laat het abnormale niet normaal worden. Dit ging over meer dan de herdenking aan de oorlog, maar wij denken zolang het abnormale voort gezet moet worden dan maar in een wat vrolijkere of gepersonaliseerde verpakking!

Gepersonaliseerd mondkapje

De speculatie over waar we mondkapjes moeten gaan dragen in Nederland blijft tot dusver nog een discussiepunt, maar toch zijn wij net als zovelen met ons, hier al mee bezig geweest. Om te beginnen hebben we een eigen mondkapje gecreëerd met onze eigen logo stof. Zo zijn we beschermd als we klanten op bezoek krijgen. Door de logo stof maak je het kapje persoonlijk en tegelijkertijd is het een visitekaartje vanuit je bedrijf.
Denk bijvoorbeeld aan de zakenlui die straks weer voor werk naar het buitenland mogen. In meerdere landen zijn de mondkapjes verplicht, dus stel je kunt binnen komen lopen met een mondkapje met het logo van je bedrijf ipv een medisch uitziend mondkapje? Zou dat direct ruimte creëren voor een gesprekje over het mondkapje of blijft het iets waar we nooit aan zullen wennen en een gesloten onderwerp?

eigen ontwerp

Wij ontwerpen de dessins en produceren de mondkapjes in eigen beheer, dus we kunnen ze aanpassen op bijna elk gewenst thema. Wij hebben al een aantal leuke ontwerpen in de pen zitten!

Wil je een eigen thema laten ontwerpen of dat wij iets gepasts voor jullie bedenken? Neem dan gauw contact met ons op via > info@shirlzcorporate.com of bel naar 06-53997138
Call Now Button