Blog: de juiste schakel naar.. jezelf!

Blog: de juiste schakel naar.. jezelf!

Blog: de juiste schakel naar.. jezelf!

Leestijd: 2 minuten

Herfst!

Het warme weer lijkt nu toch echt ten einde. Officieel is natuurlijk de herfst al begonnen, maar het weer liegt er ook niet meer om. Regen, regen en nog eens regen. Voordeeltje: het maakt de kantoordagen toch wat minder erg als het toch geen weer is om naar buiten te gaan.

Goed excuus

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe kleding, of tenminste een omwisseling van de kleding in de kast.
De herfst en winter hebben alles behalve een kleurrijk imago. Niet zo gek als je bedenkt dat niet alleen de dagen donkerder en grauwer worden, maar de inhoud van onze kledingkast dus ook. Zonde en niet nodig!

Aan de kleuren zal het dit seizoen niet liggen in ieder geval. Sterker nog: als we de herfst/winter mode klakkeloos zouden volgen belooft het een kleurrijk seizoen te worden en ja zelfs de neutrale kleuren zijn goed vertegenwoordigd dit seizoen.

Personal Identity

Bij ShirlZ staat bedrijfskleding natuurlijk centraal. We kijken naar het soort bedrijf, de uitstraling ervan en waar wil een bedrijf naar toe qua uitstraling van de werknemers.De huisstijl van een bedrijf geeft ons meestal al genoeg stof om met een unieke corporate identity te komen, dat is de schakel die wij maken. Hoe zit dat met uw persoonlijke stijl? Wat is de persoonlijke huisstijl en welke schakel zit daar tussen?

Iedereen heeft een persoonlijke stijl, niet per se altijd een hele bewuste. De een houdt van simpel en weinig poespas en de ander van prints en tierelantijntjes. Uw persoonlijke stijl is datgene wat het meest comfortabel zit en draagt. Dit werkt ook mee in uw uitstraling natuurlijk, maar wordt er wel eens over nagedacht om eens uit die eeuwige comfortzone te stappen en eens andere dingen te proberen?

Uitstraling

Ga eens nadenken: wie ben ik en wat wil ik uitstralen? Stoer, romantisch of juist minimalistisch? Kijk eens goed naar uzelf. Welke stijl sluit het beste aan op de persoonlijke voorkeur en wat zou daarbij in de mix gegooid kunnen worden waardoor de algehele stijl net iets anders gaat ogen? Kijk eens goed wat er allemaal nog in de kast ligt, kun het iets anders dan anders gecombineerd worden met elkaar? Zolang het zelf bedacht wordt en uit eigen kast komt past het bij u.

Kleuranalyse

De kleuren waar u van houdt zullen vaker voorkomen in de garderobe dan kleuren die misschien ook wel goed bij u passen maar waar uzelf niet zo dol op bent. Hiervoor zijn kleuranalyses, hierbij wordt gekeken naar kleuren die in harmonie zijn met ogen, huid en haarkleur.

Met oogmake-up ogen laten knallen. Een mooie mond accentueren door felle lipstick te dragen. Met kleding accentueer je de delen waar u trots op bent. Lange benen? Draag een skinny of flared jeans. Goede bilpartij? Laat hem zien door een high waist (mom) jeans te dragen, of verberg hem juist in een jurk die wijd valt vanaf het middel. Mooie sleutelbeenderen? Draag laag uitgesneden tops. Voor iedereen is een een complimenterend kledingstukken of stukken.

Ook bij ShirlZ staan we open voor persoonlijke styling door middel van onze eigen kledingcollectie. Voor contact kunt u altijd even op onze website kijken https://www.shirlzcorporate.com/contact/
Call Now Button