Blog: De eerste schakel naar succes!

Blog: De eerste schakel naar succes!

Blog: De eerste schakel naar succes!

Leestijd: 2 minuten

De wintertijd is ingegaan, het wordt kouder en donkerder. De kenmerken dat het einde van het jaar er weer aan zit te komen. Voor vele bedrijven een drukke tijd met het afronden van zaken en voorbereiden van nieuwe gebeurtenissen en een nieuw zakelijk jaar.

Door het jaar heen zijn er meerdere beurzen waar nieuwe contacten opgedaan kunnen worden, bestaande contacten worden onderhouden en je je bedrijf weer eens goed op de kaart kunt zetten in je branche. Dan wil je natuurlijk opvallen, maar denk vooral niet alleen aan je stand!

Waar we het in onze vorige blog over de juiste schakel naar jezelf hadden, gaan we het nu hebben over de (eerste) schakel naar succes in je bedrijf. We hebben het er al vaker over gehad dat bedrijfskleding niet als de core business van een bedrijf wordt gezien, dit is enigszins begrijpelijk, maar ontzettend zonde want zoals we allemaal weten: de eerste indruk telt.

Wat wil je bereiken met de uitstraling van de medewerkers en/of bedrijf? Sluit het op elkaar aan? Is er een visie, maar lukt de uitwerking hier niet van? Is er ook aan branding strategie gedacht? ShirlZ to the rescue!

Hoe we bij ShirlZ te werk gaan om die juiste uitstraling te bewerkstelligen:
Bij ons staat ontzorgen bovenaan, we zorgen voor de rode draad door het uiteindelijke product. Van A tot Z werken we alles uit voor een eigen corporate identity, zodat de dagelijkse bezigheden binnen het bedrijf gewoon door kunnen lopen. We bieden zelfs de mogelijkheid om op kantoor langs te komen met een passerie zodat de werknemers maar korte tijd van hun werkplek zijn.
Aan de hand van de wensen ontwikkelen we een stappenplan waarbij wordt gekeken naar de verschillende facetten die bij het ontwerpen van een collectie aan bod komen en welke gewenst zijn.

Waar kun je allemaal aan denken:
Strategische voorlichting over wat branding voor het bedrijf kan doen, we bieden een tal van verassende mogelijkheden om uniek te zijn. Er wordt er goed gekeken naar de kleine dingen die juist de draagbaarheid vergroten!

Bijvoorbeeld:

– De mogelijkheid tot het ontwikkelen van een eigen collectie met de huisstijl en kleuren van het bedrijf

– Subtiel het logo verwerken in de kledinglijn of juist duidelijk aanwezig op de beursvloer

– De mogelijkheid tot een eigen knoop met initialen

Bij ShirlZ Corporate Fashion willen we graag dat het eindresultaat op het niveau komt daar waar het thuis hoort! Met corporate identity wordt er een unieke en herkenbare uitstraling gecreëerd voor de onderneming en de medewerkers.

Ga naar onze website voor meer informatie of kom eens langs op ons kantoor!
Call Now Button