Blog: De eerste schakel naar succes!

Blog: De eerste schakel naar succes!

Blog: De eerste schakel naar succes!

Leestijd: 2 minuten

Opvallend het jaar in

Waar we het in onze vorige blog over de juiste schakel naar de ik-persoon hadden, gaan we het nu hebben over de eerste schakel naar succes binnen uw bedrijf. We hebben het er al vaker over gehad dat bedrijfskleding niet als de core business van een bedrijf wordt gezien. Dit is enigszins begrijpelijk, maar ontzettend zonde want zoals we allemaal weten: de eerste indruk telt.

De wintertijd is inmiddels ingegaan en het wordt kouder en donkerder. De kenmerken dat het einde van het jaar er weer aan zit te komen. Voor vele bedrijven betekent dit een drukke tijd met het afronden van zaken en voorbereiden van nieuwe gebeurtenissen voor het nieuwe jaar.
Daarbij zijn er door het jaar heen meerdere beurzen waar het belangrijk is om bij te zien. Nieuwe contacten opdoen, bestaande contacten onderhouden en de verschillende bedrijven zichzelf weer eens goed op de kaart kunt zetten binnen hun branche. Maar wordt er naast met de stand op willen vallen ook gedacht aan hoe u uw medewerkers op wilt laten vallen?

ShirlZ to the rescue

Wat wilt u bereiken met de uitstraling van de medewerkers en/of het bedrijf? Sluit het op elkaar aan? Is er een visie, maar lukt de uitwerking hier niet van? Is er ook aan branding strategie gedacht? Daarbij komt ShirlZ to the rescue!

Hoe we bij ShirlZ te werk gaan om die juiste uitstraling te bewerkstelligen:
Bij ons staat ontzorgen bovenaan, we zorgen voor de rode draad door het uiteindelijke product. Van A tot Z werken we alles uit voor een eigen corporate identity, zodat de dagelijkse bezigheden binnen het bedrijf gewoon door kunnen lopen. We bieden zelfs de mogelijkheid om op kantoor langs te komen met een passerie zodat de werknemers maar korte tijd van hun werkplek zijn.
Aan de hand van de wensen ontwikkelen we een stappenplan waarbij wordt gekeken naar de verschillende facetten die bij het ontwerpen van een collectie aan bod komen en welke gewenst zijn.

branding

Waar kunt u allemaal aan denken:
Strategische voorlichting over wat branding voor het bedrijf kan doen, we bieden een tal van verassende mogelijkheden om uniek te zijn. Er wordt er goed gekeken naar de kleine dingen die juist de draagbaarheid vergroten!

Bijvoorbeeld:

– De mogelijkheid tot het ontwikkelen van een eigen collectie met de huisstijl en kleuren van het bedrijf

– Subtiel het logo verwerken in de kledinglijn of juist duidelijk aanwezig op de beursvloer

– De mogelijkheid tot een eigen knoop met initialen

eindresultaat op niveau

Bij ShirlZ Corporate Fashion willen we graag dat het eindresultaat op het niveau komt daar waar het thuis hoort! Met corporate identity wordt er een unieke en herkenbare uitstraling gecreëerd voor de onderneming en de medewerkers.

Ga naar onze website voor meer informatie of kom eens langs op ons kantoor!
Call Now Button