Blog: Bedrijfskleding in het juiste jasje

Blog: Bedrijfskleding in het juiste jasje

Blog: Bedrijfskleding in het juiste jasje

Leestijd: 2 minuten

De betekenis van bedrijfskleding

Werkkleding of bedrijfskleding is speciale kleding die het werken veiliger of gemakkelijker maakt, door de overheid verplicht is of bij een bedrijf wordt gedragen voor een representatief uiterlijk.
Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Werkkleding

Het lijkt wat ouderwets, iedereen in soortgelijke kleding net zoals dat vroeger (en nog steeds) op bepaalde scholen en instellingen was. Toch zit er een hele gedachtegang achter de keuze van bedrijfskleding en juist die uniformiteit die je gezamenlijk uitstraalt.

Onze visie

Bijna een jaar geleden hebben we een blog gepost die geheel geweid was aan een nieuw jaar. Beurzen, wat wij konden betekenen voor de beurs en hoe we klaar waren voor nieuwe uitdagingen. Bizar hoe gek een jaar kan lopen. Ondanks dat de beurzen niet doorgingen hebben we toch o.a voor van der Leun mooie beurskleding mogen verzorgen. In het kader van je kan maar alvast beter voorbereid zijn toch? We hadden hierdoor ook de tijd de sets wat te kunnen uitbreiden met riemen en zelfs schoenen in de kleuren van het logo!
Een gek en ontregeld jaar kan je ook nieuwe en mooie dingen brengen waar je anders misschien niet eens over nagedacht had of zelfs maar de tijd voor had gehad!
Hier kun je de blog lezen van begin januari: https://www.shirlzcorporate.com/blog-happy-new-beurs/

de Branche

Het type bedrijfskleding is natuurlijk ook afhankelijk van de branche waarin gewerkt wordt. Een technische afdeling zal te maken krijgen met een bepaalde normering van de kleding waaraan zij verplicht zijn te voldoen, terwijl je bij de horeca denkt aan stoffen die goed te wassen zijn op hoge temperaturen.

Zoveel mensen, zoveel meningen

Niet iedereen is er dol op, het te moeten dragen van bedrijfskleding. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus ieder individu heeft wel iets wat hij of zij minder mooi aan zichzelf vindt. Dit leidt in persoonlijke keuzes juist bepaalde kledingstukken te mijden. Te strak, te los, te hoog, te laag of algeheel geen draagcomfort door een negatief eigenbeeld.

Afvallen en aankomen

We maken het veel mee bij ShirlZ. Omdat wij een proces aangaan met een klant gedurende een periode van soms een aantal maanden kan dit wel eens leiden tot verandering van het figuur van een van de werknemers. Vanaf de meting tot aan het uitleveren van de kleding zit een bepaalde periode waarin mensen af kunnen vallen of aan kunnen komen. We proberen hier altijd zo snel mogelijk op in te spelen door de kleding aan te passen naar de nieuwe maten van de klant zonder dat deze hier ongemak aan ondervindt.

ShirlZ at your Service

Van A tot Z proberen wij alles zo goed mogelijk te regelen voor het bedrijf en de werknemers. we proberen mee te denken waar kan en oplossingsgericht te werk te gaan. Benieuwd wat we verder allemaal nog doen en kunnen betekenen? Neem contact met ons op! https://www.shirlzcorporate.com/vrijblijvende-offerte/
Call Now Button