Blog: Alle badpakken verzamelen!

Blog: Alle badpakken verzamelen!

Blog: Alle badpakken verzamelen!

Leestijd: 2 minuten

Het modebeeld veranderd constant, we schieten van de ene trend in de andere zonder het echt door te hebben. We zien iets veranderen, kiezen ervoor eraan deel te nemen of soms ook niet. Niet alle trends zijn voor alle lichaamsvormen weggelegd. In deze tijd van body positivity en steeds meer merken die komen met modellen in alle vormen en maten moet de mode hier natuurlijk ook op inspelen. Toch kan shoppen voor sommige mensen een hele klus zijn, zeker met zoveel keuzes!

De kleding die je uitkiest zouden goed bij je moeten passen zowel de shape als de maat natuurlijk, maar hoe zit dat dan met de badkleding trends? Waarschijnlijk zijn er nu een hoop vrouwen die al met hun ogen beginnen te rollen alleen al denkend aan de lichten in die te krappe pashokjes.

Tegenwoordig zijn de trends behoorlijk uitgebreid en ook hier wordt er op alle verschillende lichaamsvormen ingespeeld. Maar welke is dat dan? Wat past het beste bij je en en waar voel je je het gelukkigst in?

De 5 grootste bikini trends deze zomer zijn high waisted (perfect voor die love handles ;)), streepjes, de kleur geel, uiteraard de tijgerprint en knoopdetails, maar ook het badpak is weer helemaal terug!

Op onderstaande links vind je de top 5 bikini trends >

Terug naar het badpak! Het badpak kan een hoop doen voor je lichaam, maar hoe weet je welk badpak goed bij je figuur past?

Rechthoekig: Heb je wat minder rondingen? Ga dan voor het badpak met de ruches en prints. Deze leiden af en zorgen voor meer volume op de plekken waar je ze wilt hebben.

Appel: voor de appels onder ons is het badpak een ideaal zwemkledingstuk. Ga voor de corrigerende pasvorm of misschien wel een met een riempje om wat extra taille te creëren. Kijk wel goed uit dat je niet juist gaat accentueren.

Peer: Je hebt mooie ronde billen en show those hips ladies! Je kunt hierbij denken aan een bandeau badpak of een badpak met smalle bandjes. Probeer qua bovenstuk niet teveel je schouders te verstoppen, maar die juist te accentueren.

Zandloper: als zandlopertje kun je eigenlijk alle stijlen wel hebben. Je kunt natuurlijk wel je taille wat extra benadrukken.

Omgekeerde driehoek: brede schouders en smalle heupen.. prima op te lossen! Ga voor wat extra details op het badpak zoals een strikveter bij het decolleté of juist aan de zijkant van het broekje om wat meer volume te creëren. Probeer op het bovenstuk niet te veel volants of ruches te dragen want die maken je van boven juist voller en daardoor lijk je breder dan je bent.

Ja dames, het is heel wat om over na te denken, maar het allerbelangrijkste blijft dat je je happy voelt en lekker voelt als je over het strand of langs de rand van het zwembad paradeert.

Pronk met wat je hebt gekregen, het is er niet voor niets!
Call Now Button