Bedrijfskleding versus Corporate Fashion… wat past bij jouw bedrijf?

Bedrijfskleding versus Corporate Fashion… wat past bij jouw bedrijf?

Bedrijfskleding versus Corporate Fashion… wat past bij jouw bedrijf?

Leestijd: 3 minuten

Bij de term ‘bedrijfskleding’ denk je vaak niet aan een echt spannende business. Vernieuwend… eigenlijk ook niet echt. Helaas wordt daardoor ook ten onrechte gedacht dat je alles dat te maken heeft met zakelijke outfits kunt wegschuiven onder de noemer ‘bedrijfskleding’ en DAAR willen we dus ook graag wat nuance in aanbrengen.

Natuurlijk klinkt Corporate Fashion al een stuk charmanter (eerlijk is eerlijk, het “bekt lekkerder” dan bedrijfskleding) maar er is ook echt een wezenlijk verschil. Daarom delen we graag de belangrijkste verschillen om je wegwijs te maken in de wereld van Corporate Fashion; onze wereld!

 

Waaraan herken je Corporate Fashion?

Corporate Fashion draait, in tegenstelling tot de meeste bedrijfskleding, niet om volumes. De titel ‘fashion’ krijg je niet zomaar.
In plaats van het “13-in-een-dozijn” gevoel draait fashion om meer kwalitatieve aspecten, zoals een gevoel van charme, uniciteit en echte kwaliteit.
Hoe zie je dat iets Corporate Fashion is?

  • Een zeer goede pasvorm die de drager flatteert
  • Een hoge kwaliteit van materialen
  • Aandacht voor details en afwerking
  • Diversiteit in mogelijkheden (stof, afwerking, bewerking)
  • Duurzaamheid (door goed materiaal blijft het lang mooi)

 

Misvattingen over Corporate Fashion

Wanneer je als de persoon die vaak de bedrijfskleding regelt bovenstaande punten opgesomd ziet, kan dat misschien best wel leiden tot wat vraagtekens.
“Leuk, die kwaliteit en luxe uitstraling, maar onze bedrijfskleding moet ook gewoon functioneel en betaalbaar zijn.”

saaie-outfit

Corporate Fashion wil echter niet zeggen dat je alleen nog maar in een donker fluwelen maatwerkpak op een beurs mag staan! Het is geen modeshow, het is wél een manier om de representativiteit van je bedrijf in te zetten voor commercieel succes. En dat Fashion bij uitstek altijd duur moet zijn, is een fabeltje.

Wat je daarom moet weten over onze Corporate Fashion

We kunnen natuurlijk niet voor alle leveranciers spreken, maar wel voor onszelf. Bij ShirlZ staat Corporate Fashion bol van de kwaliteit; in materiaalkeuze, in samenstelling, in afwerking en bovenal in pasvorm. Daarnaast kleed je jouw personeel niet in een simpel overhemd of eenvoudige doorschijnende blouse, maar kun je je dames ook voorzien van een gepersonaliseerde rok of jurk.
En wat dacht je van de eindeloze mogelijkheden van personalisatie, in tegenstelling tot een simpel logo op de rug of mouw van je overhemd of blouse?

stichting-parapaard detail-in-de-knoop

Wanneer is Corporate Fashion een betere keuze voor je bedrijf?

We snappen best dat als je in enorme aantallen jaar-in-jaar-uit hetzelfde outfitje bestelt voor je teams, dat die vaste relatie met een leverancier heel gemakkelijk is. En als het werkt, waarom niet?

Als je echter als bedrijf in kleine teams werkt, jezelf graag onderscheidt en je merk en bedrijf vraagt om een uitstraling die net wat representatiever, doordachter of stijlvoller is, dan is Corporate Fashion jouw keuze:

  • Vergaand personaliseren, in plaats van een logo op je mouw
  • Een uitstraling die de charme, kwaliteit en geloofwaardigheid van je bedrijf weerspiegelt
  • Een team dat zich zichtbaar prettig voelt in hun outfit
  • Meer mogelijkheden dan alleen een witte blouse of overhemd
  • Heel veel mogelijkheden in kleur, stofkeuze en afwerking (je logo op een knoop, tuurlijk!)

 

177334_387138871365631_685965544_o

 

Mogen wij je uitdagen?

We gaan graag de uitdaging aan. Daarom vragen wij de kans om eens met je in contact te komen en vrijblijvend met je na te denken over de bedrijfsoutfit van je (beurs)team of bijvoorbeeld gastvrouwen.

We komen naar je toe en denken vrijblijvend mee over wat er mogelijk is. Want we weten dat er meer kan!

Download onze gratis brochure om een idee te krijgen bij onze mogelijkheden.

Liever wat concretere informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.
Call Now Button