Jouw 3 geheime wapens op de beurs

Jouw 3 geheime wapens op de beurs

Jouw 3 geheime wapens op de beurs

Leestijd: 3 minuten

Hoewel de online wereld heel wat impact heeft op de manier waarop wij zaken doen, is het fenomeen ‘De Beurs’ nog steeds heel populair in veel vakgebieden. De strijd om de meeste aandacht gaat dan ook onverminderd door; prachtige beursstands, interactieve spellen of bijzondere gadgets worden ingezet om de aandacht van de beursbezoeker niet alleen te trekken, maar ook zo lang mogelijk vast te houden.

En DAAR hebben wij ook nog wel zo onze ideeën over. En we zouden ShirlZ niet zijn, als we die niet met je zouden delen. Komt-ie:

 

1. Je beursstand

We haalden hem al even aan, maar vanzelfsprekend is je beursstand een belangrijk onderdeel van je beursaanwezigheid. Hoewel je soms beperkt bent in je opties (afmetingen, ligging, indeling of praktische zaken als stroomvoorziening), kun je heel wat moois maken van je stand.
En mocht je toch liever een professional inschakelen; daar zijn er genoeg van!

Houd bij je beursstand altijd rekening met mensen; niet alleen de mensen die je wilt aantrekken, maar ook de mensen die op je stand zelf staan (collega’s en bezoekers).

Houd ruimte, maar maak het sfeervol en functioneel.

 

blog3_img1

 

2. Je mensen

We willen niet de ‘master of the obvious’ zijn, maar de mensen die je beursstand bemannen zijn op én buiten de stand je allergrootste waarde!
Natuurlijk wil je dat elke werknemer zich representatief opstelt, kleedt en presenteert voor je bedrijf. Hun persoonlijkheden en vaardigheden bepalen voor een groot deel hoe geschikt ze zijn voor op een beurs.

We begrijpen dat je soms niet je hele beursstand op ieder moment kunt bemannen met je mooiste pareltjes van werknemers. Zeker wanneer je met langere beurzen te maken hebt, is dat soms lastig. Toch zijn je mensen een van je grootste wapens, mits je ze slim inzet.

Zo maak je mensen een effectief wapen:

  • Zorg dat je werknemers representatief en passend gekleed en verzorgd zijn. Een uniforme uitstraling, herkenbaarheid namens een bedrijf en passend bij wat je wilt laten zien.
  • Zorg dat je werknemers zich goed voelen. NIETS is zo vervelend voor een teamlid dan in een slecht zittende outfit zich oncomfortabel en ongemakkelijk door een beursdag heen worstelen.
  • Zorg dat je mensen opvallen ook BUITEN de stand. Stel je voor hoe effectief het kan zijn als je mensen ook indruk maken als ze met een dienblad in het horeca gedeelte staan? De outfits van ShirlZ zijn gemaakt om juist DAT te doen.

Het effectief, communicatief en representatief kleden van mensen is wat ons betreft iets dat veel bedrijven nét scherper in zouden kunnen zetten. Op je beurs, maar ook op andere evenementen; maak van je mensen een echt wapen door een uniek, maar stijlvolle zakelijke outfit.

Wil je ons uitdagen? Deel je visitekaartje en wij komen met een outfit!

 

blog3_img2

 

3. Give-aways

Veel mensen zien het als een wat platte tactiek, maar het inzetten van give-aways zorgt voor aantrekkingskracht én beklijving richting je bezoekers.

Give-aways, beter gezegd… leuke cadeautjes, zijn en blijven een grandioze aantrekker voor je stand.
Hoewel we soms lijken te denken dat de traditionele bedrukte pen haar kracht verliest, is niets minder waar; Everybody loves a gift!

Dus stel je voor als jouw give-away niet alleen origineel is, maar ook nog eens een goede match is met wat jouw beoogde doelgroep interessant en zinvol vindt. Daarvoor komen ze graag op je stand en op dat moment hebben jouw teamleden de kans op connectie.

 

blog3_img3

 

Give us a challenge

Als wij een beurs bezoeken, met organisaties in contact zijn of gewoon bedrijven bezoeken, gaan onze radartjes draaien; creatieve erupties en slimme ideeën over hoe het beursteam of de promotiedames maximaal de juiste aandacht krijgen.

Dat doen we dus ook graag voor jouw team! Ben je al een beetje nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze collectie zakelijke kleding of bekijk hier de bedrijven die je voorgingen.
Call Now Button