1 outfit – 4 toepassingen

1 outfit – 4 toepassingen

1 outfit – 4 toepassingen

Leestijd: 3 minuten

Hoe wij jouw personeel slim aankleden.

Meestal besteden we in ons blog vooral aandacht aan slimme tips, inzichten of toffe trends die, simpel gezegd, alles te maken hebben met zakelijke outfits en representatieve kleding in een zakelijke omgeving.

En zo’n blog hebben we nu ook.. alleen zoomen we daar een klein beetje meer in op onszelf. Dus toegegeven; we gaan dit keer een klein beetje meer over de ShirlZ outfits zelf praten. Maar, het is de moeite waard, dat beloven we!

 

Eén basis, meerdere toepassingen, hoe werkt dat?

Wanneer iemand jouw organisatie vertegenwoordigt, wil je dat diegene representatief en herkenbaar is voor jouw bedrijf en waar je voor staat.
Een t-shirt of overhemd met een logo erop, kan soms genoeg zijn, maar heeft zo zijn beperkingen.

Want wat doe je als je met regelmaat mensen tijdelijk inhuurt of voor een meerdaags event moet kleden? Of als iemand in een functie of taak opereert waarbij goed voor de dag komen echt een vereiste is? Of als het allemaal NET wat creatiever moet?

Het ShirlZ principe is juist DAT: Een goed zittende, hoog kwalitatieve basisblouse (of overhemd) waarbij je de kraag en/of manchetten personaliseert zoals jij dat voor je bedrijf wilt.

 

1. De Beurs

In ons vorige artikel hadden we het al even over succesvolle beursdagen.
Op een beurs is kleding niet alleen noodzakelijk (je wilt immers kunnen laten zien voor wie je daar bent), maar kan het ook een enorme drempelverlager zijn.

Want wat als jij met je representatieve, maar unieke outfit rondloopt; aanspreken is eenvoudiger en je maakt ook indruk BUITEN je stand.

 

blog4_img2

 

2. Uniek zijn

We weten anno 2016 soms niet meer hoe we onderscheidend moeten zijn. Natuurlijk is je product of dienst fantastisch, maar die boodschap moet de wereld in. Je moet je kunnen laten zien, en vaak concentreert zich dat tijdens evenementen, beurzen of juist de algehele presentatie bij ieder contactmoment.

Als het je lukt daarin iets bijzonders te stoppen, hoe subtiel en klein het ook is, blijf je hangen en maak je indruk.

Dus denk eens aan een goed gekleed team van dames en/of heren, met allemaal een jurk, blouse of overhemd dat voorzien is van een klein detail in de manchetten dat je bedrijf toont. Identiteit geeft. Bijzonder is.

 

3. Sponsoring

Als sponsor van een groot evenement, een goed doel of wat dan ook, wil je dat graag laten zien. Aan de andere kant zoek je wel naar charmante manieren om je bijdrage te tonen.

Ook kleding speelt daarin onvermijdelijk een rol!
Wat dacht je van de prachtige, jonge gastvrouwen op een elegant tennistoernooi, die namens de hoofdsponsor drankje uitserveren of gasten ontvangen?

 

4. Het event

Een event op zichzelf kan al veel kansen bieden voor kleding en promotie. Een ander, pragmatische kant is bijvoorbeeld de kleding voor tijdelijke krachten.

Want die charmante jonge meiden die een meerdaags evenement ondersteunen, zijn een week later door hetzelfde plaatsingsbureau misschien wel aan de slag op een totaal ander evenement of werken namens een andere opdrachtgever of sponsor.

Dus wat is er dan slimmer dan een goed zittende outfit die niet hoeft te worden vervangen bij ieder event, maar simpelweg wordt voorzien van een nieuwe kraag en/of manchetten, specifiek voor die jaargang, die opdrachtgever of dat merk?

 

Wanneer is ShirlZ iets voor jou?

Natuurlijk is het een beetje een “Wij van WC-eend.. adviseren WC-eend” verhaal als je ons hoort zeggen dat je met onze ShirlZ blousen en jurken echt EINDELOZE mogelijkheden hebt.

Maar als er ook maar één moment is geweest in dit artikel waarbij je dacht.. ”dat is slim” of “dat zou weleens heel handig en charmant kunnen zijn”, dan willen we graag eens met je in gesprek. Een kennismaking doet geen pijn!

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor je het weet
Call Now Button